Om FLIPP

Flipp er skabt af Egmont Publishing A/S, der udgiver over 700 blade og magasiner i 30 lande. I Danmark står Egmont Publishing blandt andet bag ALT for damerne, Euroman, Hjemmet, Eurowoman, Her&Nu, Vores Børn, Gastro, Fit Living, Anders And, Olivia og Barbie.

Egmont Publishing er den næststørste bladudgiver i Danmark og Sverige samt den største bladudgiver i Norge, hvor Egmont Publishing blandt andet står bag Hjemmet, Norsk Ukeblad, Elle, Vi Menn, Villmarksliv, Bonytt, Foreldre & Barn og Donald Duck & Co

Egmont Publishing A/S står desuden bag e-commerce og en række digitale services, der foruden Flipp tæller blandt andet alt.dk og andeby.dk.

I 2014 havde Egmont Publishing A/S en omsætning på 4.474 mio. kroner og et resultat før finansielle poster på 257 mio. kroner.

Egmont Publishing A/S er en del af Egmont - Danmarks største mediekoncern med 6.300 medarbejdere og aktiviteter i 30 lande. Herunder Nordisk Film, TV 2 i Norge og Lindhardt og Ringhof. Egmont er en erhvervsdrivende fond, der omsætter for 11,6 mia. kr. og uddeler godt 80 mio. kr. om året til et bedre liv for børn og unge.